Whitsunday Islands!

Hallotjes iedereen!! :D

Hoe is het met iedereen?

Met ons gaat het toppie! We vermaken ons nogsteeds prima,

en voor de rest gaat het ook allemaal top! :)

Hier al snel weer een bericht van ons, omdat we even kwijt moeten wat voor moois we hebben gezien en we gaan overmorgen verder afdalen en komen daardoor een paar dagen zeker niet op het internet, dus vandaag hier even ons laatste berichtje voorlopig!

WHITSUNDAY ISLANDS!!!!

Jaja, zaterdag was het eindelijk zover!! Met een groep van 29 mensen en 2 jonge knaapjes als begeleiding, vertrokken we 's ochtends met een supersnelle boot (2x225 pk) naar de Whitsundays!! Allereerst stopten we bij een strandje waar we een 'bushwalk' gingen maken.

Weer op teenslippertjes. Gelukkig duurde deze bushwalk niet lang, en kwamen we op een gegeven moment aan bij HET uitzichtpunt van de Whitsunday's!!! WAAAUUW!!! We wisten van tevoren niet dat we bij DAT bekendste plekje uit zouden komen!!! DE plek, waar iedereen heeft gestaan!! Al de mensen die we kennen uit Nederland en een keer in Australie zijn geweest hebben precies op DAT plekje gestaan. Bij de houten hekjes, en op de achtergrond de Whitsunday Islands. Dat is heel freaky als je daarbij nadenkt!!

Na heel veel dringen om maar op het beste plekje te kunnen staan, en zoveel mogelijk foto's te hebben gemaakt moesten we helaas weer terug naar de boot. We stapte in en voeren naar 1 van de stranden van the Whitsunday's, om daar te LUNCHEN!! :D^O^

Alleen onze groep was op het strand, voor de rest niemand!! supergaaf!! We keken onze ogen uit!! Dit was echt het mooiste wat we ooit hadden gezien!!! Je probeert het zo goed mogelijk op foto vast te leggen maar die bizar heldere kleuren krijg je nooit zo op de foto, zoals het er daar uitziet! Echt ZO onvoorstelbaar mooi!!!

Je kan uren blijven kijken en vervelen gaat zo'n uitzicht nooit!!

Na nog even gezwommen te hebben, door het zand te hebben gelopen waar je bijna 20cm in omlaag zakt, zo zacht is het, gingen we verder naar de volgende plek waar we gingen snorkellen. Supermooi weer! Wel helaas weer erg aangetast, door al dat geduik en met flippers weggeslagen koraal, maar nogsteeds supermooi!!

Daarna nog naar een andere snorkelplek, en na een beetje met de beestjes onderwater te hebben gespeeld was er een eind gekomen aan de supervette dag op de Whitsundays!!!!

We keerde terug naar de haven van Airlie Beach, en vlakvoor we er waren gooide de 2 knaapjes aan boord nog even een paar minuten het gas helemaal open, waardoor de volle 450 pk werd benut!! DAT GING HARD!! ^O^ Na een tiental mega scherpte bochten en een paar andere kunstjes was het toch echt voorbij en moesten we van de boot af.

We werden bij onze camping afgezet, aten wat, en gingen (net als de dag ervoor) good old Maus opzoeken die ook in Airlie Beach was. Die werkte voor 3,5 week in een bar daar, dus kreeg flinke korting op de alcohol! :D  Daar gezellig even wat gedronken en weer afscheid genomen, want hij ging vandaag met Wendy verder afzakken naar beneden. We zijn benieuwd waar we elkaar de volgende keer weer tegenkomen! :D^O^:P

Wij gaan nu nog even ergens een SNELLE internetverbinding zoeken waarmee we redelijk snel nieuwe foto's erop kunnen zetten want dat is vrijwel echt overal bagger-langzaam. En als je ergens chagrijnig van word.. :(   Daarom waren het de afgelopen keer ook zo weinig foto's! We waren dat wachten ZO zat!! Dus.. kijk niet alleen in de nieuwste map foto's, maar ook nog even in de map "Verder Down Under" want daar voegen we er ook nog wat nieuwe aantoe, als de verbinding het toelaat! :D

Oh trouwens: We missen het Nederlandse kerstgevoel wel heel erg!! :(

Het is hier gewoon belachelijk!! De kerstbomen en kerstmutsen staan tekoop naast de luchtbedden, korte broekjes en teenslippertjes. Totaal GEEN kerstegevoel hebben we hier!

:( Jammer!! Maar om dat snel te vergeten gaan we zo maar weer even naar het strand!! :P:P

Tot snel iedereen, en suc6 in de kou! (niet sarcastisch bedoeld)

Nou, tot snel maar weer he!!

Dikke smakkerd van ons! :D

Reacties 4

ursula 25-11-2007 18:09

he daan wat gaaf allemaal!ik mis je wel een beetje hoor.het is zekers koud hier en erg regenachtig!op naar het volgend verhaaltje van je dikke kus urs

Suus 26-11-2007 17:41

Daaaaaaaan en Mike!
Hier weer een berichtje van mij, heb weer genoten van jullie verhaaltje Ennnn natuurlijk van de mooooooie foto's.. Ik neem elke x maar even diep adem voordat ik naar de foto's ga kijken.. Het is elke x weer kwijlen.. Hihi..
Nou Daan k mail je wel ff hihi..
Kus!

Jeroen 27-11-2007 20:31

Hey there!

Als je me jaloers wil maken met die foto´s...... dan lukt jullie dat goed

Straks lekker kerst vieren met +- 30 graden


PS: he bje je tshirtje nog wel eens aan?

oma 28-11-2007 15:51

hallo jullie samen. Ik lees jullie emails altijd bij Willy en ik geniet ervan, wat een prachtig werelddeel he. Blijf ervan genieten want voor je het weet staan jullie weer voor onze neus, reken maar dat ik op Schiphol sta.
Dikke kus van Oma W.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer