Verandering in reis-schema 2!

hahaha!

Zoooo! Dat is snel he?

Jaja.. tijdens het druiven plukken heb je weinig anders te doen dan nadenken..

en dat leverde weer wat veranderingen op!

We hebben namelijk besloten om ook nog naar Indonesië te gaan! ^O^

Als we dan toch in de buurt zijn..!! :D

Welke volgorde en hoe lang dat kan elke dag nog veranderen, dus daar gaan we nog maar niet teveel op in! We hopen na Tasmanië nog een week of 3 ergens te kunnen werken, daarna of ervoor uiteraard nog naar de Uluru, maar Perth gaan we skippen.

Om eerlijk te zijn, zijn we voor ons gevoel wel klaar in Australië, nadat we nog naar Tasmanië en Alice Springs zijn geweest. We gaan liever nog 'even' cultuur snuiven in een totaal ander land. Vandaar deze beslissing weer! :)

Leuk he, 1 dag later! :P  De Lonely Planet van Azië is al in the pocket!!

Nou, wij gaan nu weer even een gratis wasje doen, aangezien we er eindelijk achter zijn hoe dat nou werkt, zo'n wasmachine op de camping, waar je in plaats van die 3 Dollar, gewoon 3 wattenstaafjes voor in je oren in stopt. :P;)

En met de droger precies zo! ^O^

Dusss.. dit was weer een korte update.. ik zou zeggen:

misschien tot morgen!! :P

Dikke kus van de avonturiers! ;)

Reacties 6

Lisette 06-02-2008 14:04

Hey Avonturiers,

Eindelijk krijg ik nu ook jullie verhalen te lezen, haha! Wat onwijs gaaf om nog even naar Indonesie te gaan, nu je er toch bent...!

Geniet er lekker van en succes met het gratis wassen !

Liefs van Lisette, Ronald & Thomas

Anne-Sophie 06-02-2008 14:11

hihi wat ene stel zijn jullie ook he! Nou geniet er maar van, voor je het weet is het voorbij.
Fijn te horen dat t goed met je gaat mike!

Dikke kus en liefs!

Suus 06-02-2008 19:14

Zoooo eindelijk een berichtje vanaf mn eigen computer.. Eindelijk internet! Dus nu nog een webcam, en we kunnen van start Dani!! Even goed bijpraten Hihi..
Kus!

Marjan en Aad Jongeneelen 07-02-2008 19:11

Hallo Dani en Mike, Zijn jullie avonturiers, levengenieters of globetrotters, Iedere keer genieten wij weer van jullie verhalen en daaruit blijkt, dat jullie het enorm naar jullie zin hebben.Het zal niet meevallen om voor dag en dauw op te moeten staan om de kost met druiven plukken te verdienen, maar Euro 12,00 per uur is niet mis.De weersverwachting is zodanig, dat de komende dagen gezegd wordt, dat de lente z'n intrede doet, zo zacht is het weer hier nu. Wat het weer betreft hebben jullie het tot nu toe nog niet erg getroffen, maar ja in de andere landen zal het waarschijnlijk wel beter zijn, hopelijk geen tsunami.Uit de grond van ons hart wensen wij jullie nog een hele fijne tijd toe en geniet ervan.

Groetjes van Marjan en Aad

Dorpsstraat 07-02-2008 21:37

Hallo Danielle en Mike. Na zo'n conditie te hebben na het druivenplukken is het hier ook niet moeilijk meer werk te vinden desnoods in de seringen. Nog een fijne tijd daar ,we volgen juliie op de voet. Groetjes

ursula koster 10-02-2008 22:36

top dat je naar indonesiche gaat!dat doen jullie goed. dikke kus ursula

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer