Korte update vanuit Phuket!

Heeeey iedereen! :)

Hier weer even een korte update vanuit Phuket!

We zitten nu al een week lekker in hetzelfde guesthouse, en dat bevalt ons best.

Lekker bij het zwembad relaxen, lekker een scootertje huren en naar de zee rijden, lekker shoppen in Phatong en ga zo maar door. Goed te doen! ;)

30 April rijden we met de bus naar Ko Lanta, een (voor zover we hebben gehoord) mooi eilandje. Daar hebben we een weekje een klein bungalowtje aan zee gehuurd dus we hopen op mooi weer!! Daarna staat er een weekje Maleisie in de planning. Onze visa's van Thailand lopen af en dus moeten we even het land uit en weer terug om opnieuw een 30 dagen visum te krijgen.

Toen we van de week wakker werden kwam het onderwerp 'Thailand' voor de zoveelste keer ter sprake. We zitten echt nog steeds een beetje in een 'culture-shock'! Thailand is ZO anders als Australie, dat is echt wel even wennen. We zijn in Australie zo verwend geraakt!! Australie is ZO schoon, mooi, iedereen verstaat je en ga zo maar door.. en dan kom je hier en moet je zelf op je slechtste Engels gaan praten en dan snappen ze je meestal nog niet, mensen gooien hun troep gewoon overal op straat neer (als je dat in Australie probeerd heb je meteen een dikke vette bekeuring aan je broek hangen!!) nergens zie je prullenbakken, het stinkt vaak zo erg dat je bijna gaat kokhalzen..

Jaja mensen.. dat is even wennen! 'Aussie rules!!' realiseer je je dan al te goed!

De planning was ongeveer om  10 weken in Thailand te blijven. Indonesie hadden we sowiezo al uit ons hoofd geschrapt (volgende keer weer;)) Maar de gedachte dat we 10 weken in Thailand moesten blijven bracht die ochtend in bed allebei dezelfde gedachte op: NO WAY!! 10 weken Thailand zou (voor ons) veel te veel zijn. Geld speelt natuurlijk ook een rol anders hadden we net zo goed nog even naar een paar andere landjes kunnen vliegen!:P Maar helaas helaas..dat gaat niet meer! We hadden onze vlucht natuurlijk al vast gezet op 4 Juli.. om het nu te veranderen betaal je 90,- Euro per persoon per keer om je datum weer een keer te wijzigen! Maja.. als we dat niet zouden doen zou het voor ons gevoel echt een soort van "tijd uitzitten" worden, tot het 4 Juli is. Dat zou belachelijk zijn.

We schamen ons wel een beetje, dat we geen zin hebben in nog 10 weken Thailand want waarschijnlijk zijn er in Nederland een hoop mensen die er een moord voor zouden doen.. maar wij hebben het wel een beetje gehad. Uiteindelijk dus toch maar besloten iets eerder naar huis te gaan!! :D  Jeuiiiii :D   Jaaja mensen.. de vlaggen mogen uit, en wel op: 5 Juni!!^O^ We kijken er erg naar uit!! Mike z'n neef trouwt 7 Juni:L:, Daan d'r moeder is jarig op de dag dat we terug komen:-), het feest van de 3 musketiers;), dat hadden we allemaal moeten missen maar nu niet meer, mensen: we zijn er weer bij!! Oleeeej!! Over 5,5 week zijn we weer thuis!

Eigen bed, familie, vriendjes en vriendinnetjes, gratis internetten, laatste muziekalbums downloaden, een kledingkast in plaats van een koffer, bloemkool met satesaus (en dan vooral het feit dat we pas worden geroepen als het al op tafel staat^O^) douchen zonder slippers, frikandellen (en weer werk zoeken.. maar dat zetten we er nog even niet bij!! Laat ons nog even in de vakantie-waan, oke?:P) Ow ow, wat zijn we toch verwend!!

Jaja, we hebben er echt zin in, mensen!!!^O^

Nou.. dat was even de update tot nu toe.

Het verhaal plaatsen we een andere keer! We zijn o.a naar Ko Phi Phi geweest, het eiland en baai waar de film 'The Beach' (voor een gedeelte) is opgenomen!:L:

Maar dat horen en zien jullie de volgende keer wel!

We hopen dat jullie het SUPERKOELGAAFTEGEK vinden dat we er over 5,5 week weer gezellig bij zijn!! :D

Tot snel mensen!! Dikke smakkerd van ons!

Reacties 7

Annemarie 28-04-2008 11:15

Heeey,
goeie keus denk ik! Nooit ergens tegen je zin gaan zitten...
Geniet dr nog van he..
x Anne

caro 28-04-2008 12:52

Hoi Daan & Mike, Goede beslissing denk ik maar misschien verlang je na een week nederland weer terug naar thailand? hihih..hahaha..
In ieder geval hebben jullie tot nu toe een mooie tijd! Mooie foto's en sterke verhalen, wat wil je nog meer!!! Geniet nog van de vakantie want je zal zien dat deze weken voorbij vliegen...En dan zijn jullie terug gaan en begint voor ons eind juni de zomervakantie.... Groetjes Caro

Ruben en Suus 28-04-2008 17:40

Hey mikey en danie... fijn dat jullie eerder naar huis, jammer dat het daar niets is....mare... we trouwen 6 juni bytheway... maar jullie zijn natuurlijk meeeeeeer dan welkom.

goeie reis terug....

groetjes,
Ruben en Suus

Suus 28-04-2008 18:39

Ben zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo blij dat jullie naar huis komen Vooral omdat ik dan de leuke feestjes met je mee kan maken En dat je het huisje van Annow en mij vanaf het begin kunt meemaken YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!
hihi
xxxx

Anton 29-04-2008 12:05

Hey kanjers!!!

JA KOMT MIJN MATTIE WEER NAAR HUIS?!?!?!?! EIndelijk!!! JIj .... eindelijk weer een biertje drinken met Mikie!!! We hebben wij bij te kletsen !!! En weer is lekker stappen met ze 4 en als nick thuis is met ze zessen Nog veel plezier kanjers en tot snel DIkke kus voor beide !!!!!!

Sander 29-04-2008 15:41

Hij lijkt niet heel erg op mij, maar ik snap waarom je het wel dacht Best grappig

ursula 03-05-2008 22:18

he lieve mensen.zozo nog 5 en een halve week te gaan.jullie hebben gelijk dat jullie terug komen.maare nog effe van genieten he deze weekjes.dikke kus urs

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer