Daar gaan we weer..

Wauw!! Dit voelt wel een beetje maf! 

Danienmike.aroundtheglobe.nl

Dit keer ernstig kleinschalig gezien de lengte van onze trip! De hele oude mailinglist gewist en maar een handjevol mensen toegevoegd dit keer. We twijfelde of we weer een blogje bij moesten gaan houden, maar het feit dat we nog steeds zo kunnen wegdromen bij het teruglezen van onze oude verhalen, deed ons beseffen gek te zijn om het niet te doen!

13 September voelt weer een klein beetje zoals 18 oktober ooit voelde. Kriebels, zenuwen en emoties, alleen dit keer niet naar het onbekende maar naar het voor ons oh zo bekende!! AUSTRALIE!!!!

De eerste paar dagen blijven we in Sydney. Waarom niet meteen naar Perth? De meeste hebben ons er vast al vaak (tot vervelendst toe) over horen doorzagen.. excuus daarvoor nog ;)   Anyway: Omdat onze favo Nederlandse organisatie Q-Dance het gruwelijkste feest van Nederland voor de derde keer op een rij in Sydney organiseerd, dit jaar op zaterdag 17 september. Hier in Nederland, Belgie en Duitsland slaan we al geen Q-feest over.. dus dat is de reden dat we deze tijd gaan. Defqon.1 EN Australië... die combinatie is gewoon best of both worlds en MOETEN we een keer meegemaakt hebben!! Aanstaande donderdag hebben we een meeting georganiseerd in Sydney voor alle Dutchies en Belgen die ook in Australië zijn en naar dat feest gaan. We dachten: 'Als er 15 mensen komen zou dat mooi zijn! Gezellig!'  ..de teller staan inmiddels op 88!! Als je dan bedenkt dat er vorig jaar rond de 200 Nederlanders op dat feest zelf waren is dat natuurlijk SUPERVET!!!!! Als je in het oranje komt, en je komt met je Nederlandse paspoort mag je gratis naar binnen (WHOOOOHOOOW!!!!) dus schrik niet als er strax wat maffe oranje-getinte foto's boven komen drijven!!

De maandag na het feest vliegen we naar Perth, aan de Westkust. Daar hebben we weer een campertje gehuurd. Hopelijk wel waterdicht, met airco die het doet, met GOEDE motor en zonder 742914 mieren!! But you never know, en dát is nou juist het mooie van dit alles; You never know!! Zonder al die mooie, geniale, maar ook irritante, vervelende dingen zou onze eerste trip niet zijn geweest zoals hij is geweest: WAANZINNIG!!!!! Achteraf lach je je samen suf om die dingen.. en laat dat nou juist hetgene zijn waar we goed in zijn: ons samen suflachen!! =)

Het gaat weer gebeuren! 13 september t/m 16 oktober. Subway, zijn jullie klaar voor een topomzet de komende 4 weken?

Ladies & Gentlemen... danienmike.aroundtheglobe.nl is weer een feit!!!!

Reacties 5

Ralph 13-09-2011 17:05

Ik ben zo extreem jaloers op jullie :'(. Wil ook weer naar dat o zo mooie AUSTRALIE toe :-D.

Geniet ervan jullie :-D.

Groetjes Ralph

Jos 16-09-2011 15:10

Veel plezier

Ellen 16-09-2011 19:27

Heel veel plezier, we gaan jullie volgen. Vergeet geen kangaroo steak te eten!!

Groetjes Ellen

Je oudjes 18-09-2011 11:41

jeetje ... zijn wij van je mailings list verwijderd?
geniet er van daar beneden, wij houden het gewoon bij Samos over een weekje )

greetzzz
de oudjes

Sandra 19-09-2011 08:56

He Daan en Mike.
Ik heb al wat foto's gezien,.....Feestbeesten !! Ik vind het heerlijk om lekker te lezen wat jullie doen. Ik weet niet of ik ooit downunder kom, maar zo kan ik toch lekker meegenieten.
XX Groetjes Sandra

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer